homepage POMÁHÁME OD ROKU 1995
Starejme se o ty, kteří se starali o nás.
Stáří jednou potká každého z nás.

číslo konta: 24 000 267 / 0100

Klub Podepsáno srdcem

Intenzita zájmu o problematiku Alzheimerovy choroby, stejně jako o náplň cílů Nadačního fondu Podepsáno srdcem nás vede k úvahám o založení Klubu Podepsáno srdcem, sdružujícím nejen rodiny postižených Alzheimerem, ale i všechny ty, kteří chtějí pomoci. Obsahem činnosti klubu bude výměna zkušeností, vzájemné konzultace na setkáních těch, které tato strašná nemoc postihla, protože v případě Alzheimerovy choroby nejsou totiž postiženými jen sami nemocní, ale i jejich rodiny a blízcí.

Součástí našich úvah je budoucí vydávání periodického e-magazínu, který by ale poskytoval místo nejen pro zmíněnou výměnu informací laiků a zainteresovaných.

Byl by také platformou pro diskuzi lékařů, odborníků a farmaceutů, zabývajících se touto nemocí a umožňoval tak veřejnosti volný a široký přístup k zásadním a novým informacím. Současný vývoj léčiv a doporučení na medikamenty, které Alzheimerovu neléčitelnou chorobu dokážou aspoň zadržovat i nabídka škály cvičení pro nemocné v prvním stadiu by pak přivítaly všechny skupiny rodin zasažených.  
 
Zásadní prostor by byl poskytnut nabídce služeb akreditovaných asistentů pro rodiny s nemocnými Alzheimerem, které nechávají své nemocné v domácím ošetřování. 
Další skupině těch, kterým to jejich sociální, profesní či zdravotní podmínky neumožňují, by e-magazín poskytovatel informace a doporučení na sociální zařízení, jejich volnou kapacitu, kvalitu poskytování služeb a ceny za pobyt dlouhodobě nemocných či postižených Alzheimerem.
 
zpěttisk
 

Pomozte nám pomáhat!
prostřednictvím dárcovských sms s textem:
DMS ALZHEIMERSTOP
zaslané na číslo 87777.
Cena jedné SMS je 30 Kč, ve prospěch fondu bude z každé poukázáno 27 Kč.
Případnou další pomoc
můžete zasílat na konto
24 000 267/0100.
napsali nám

Ladislav Smoljak

foto_smoljakrtxt12501.jpg režisér, scénárista a herec
Česká republika
Czech republic
celý profil