homepage POMÁHÁME OD ROKU 1995
Starejme se o ty, kteří se starali o nás.
Stáří jednou potká každého z nás.

číslo konta: 24 000 267 / 0100

Benefiční dražba Podepsáno srdcem 2013

Dražba uměleckých děl je každoročně jedním ze svou vrcholů benefičního projektu Podepsáno srdcem a nejinak tomu bude i v letošním roce. Důkazem významu a úspěšnosti dražby je i zájem významných umělců z oblasti výtvarného a sklářského umění.

Katalog ke stažení zde.

Dražba uměleckých děl je každoročně jedním ze svou vrcholů benefičního projektu Podepsáno srdcem a nejinak tomu bude i v letošním roce. Důkazem významu a úspěšnosti dražby je i zájem významných umělců z oblasti výtvarného a sklářského umění. Svá díla do dražby věnovali Jiří Anderle, Ivan Baborák, Jiří Brázda, Milan Cais, Jiří David, Jan Dinga, Maurice Fridman, Irena Jůzová, Martin Kitzberger, Štěpán Mareš, Michal Nesázal, Michal Pěchouček, Jaromír Rybák, Lukáš Rittstein, Michale Rittstein, Martin Salajka, Bořek Šípek, Antonín Střížek, Joska Skalník, Barbora Šlapetová a v jednání jsou i dary dalších umělců. Po loňské přestávce budou donátory autorských artefaktů i jinak tradiční partneři Podepsáno srdcem, postižení klienti sociálního ústavu Grange Care z anglického Prestonu.

Veškerá díla věnovaná do dražby budou vystavena od 25. listopadu 2013 v prestižní galerii Topičův salon na Národní třídě. Program Podepsáno srdcem dne 8. prosince 2013 začne v 17:30, kdy budou mít ve foyeru divadla hosté možnost se s díly seznámit. Samotná dražba proběhne od 19:00 do 20:00 hodin v divadelním sále, ve kterém bude následně zahájen slavnostní swingový koncert.
 
zpěttisk
 

Pomozte nám pomáhat!
prostřednictvím dárcovských sms s textem:
DMS ALZHEIMERSTOP
zaslané na číslo 87777.
Cena jedné SMS je 30 Kč, ve prospěch fondu bude z každé poukázáno 27 Kč.
Případnou další pomoc
můžete zasílat na konto
24 000 267/0100.
napsali nám

Herbert Slavík

foto_herbert_slavikrtxt12453.jpg fotograf
Česká republika
Czech republic
celý profil